Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Örömmel üdvözöl a WipBar néven futó mozgópult, rengeteg  koktéllal és egyéb itallal. Megrendelhetsz minket esküvőkre, kerti partikra, legény- és leánybúcsúkra, vagy akár egy céges bulira, esetleg egy szimpla összejövetelre. Számos rendelhető, minőségi alapanyagból készült koktéllal, koktélcsomaggal és más egyéb italcsomaggal várunk. Folyamatosan változó helyszíneken tálaltok meg minket. Fiatalos, barátságos csapatunk gondoskodik mindenről, képzett bármixerekkel  és felszolgálókkal. Célkitűzésünk, hogy a rendezvényeket a vendég igényeire szabjuk, bármilyen esetleges kérést teljesítünk. Oldalunk segítségével saját igényeid szerint alakíthatod megrendelésed, számtalan akció közül választhatsz.

Miért válassz minket?
  • Országosan egyedülálló, esztétikus koktél bárpult
  • Látványos megjelenés (fénytechnika, egyedi dizájn)
  • Garantáltan feldobja az est színvonalát és hangulatát
  • Italkínálatunk kiterjed a koktélokon kívül a sörökre, borokra, röviditalokra és üdítőitalokra is
  • Vendégcentrikus vállalkozásunk minden egyedi igényt kielégít (pl. exkluzív italok és igények)
  • Mindig friss gyümölcsök és alapanyagok
  • Megbízható, precíz munkavégzés
  • Több éves vendéglátós tapasztalat
  • Pultunk megrendelhető italmennyiség nélkül is, munkadíj ellenében
  • Nyűgözd le barátaid, ismerőseid egy egyedi, saját mobilpult segítségével!
Mobilpult kialakítása

A mozgó bárpultunk három fő részből áll. Két kisebb pultból és egy nagyobb pultból. A szerkezeti felépítése során felhasznált saválló acél keret valamit saválló acéllemez biztosítja a bárpult igényes kialakítását, rozsdamentességét és gyors, könnyedén való takarítását, ápolását. A pultok aljában beépített nagyterű hűtő- fagyasztó gépek találhatók, illetve a nagyobbik pult beépített mosogatóval és edényszárítóval van ellátva. A gyors kiszolgálás érdekében az összes pult fel van szerelve Speed Rack italtartó szerkezettel, illetve a pult aljában további elkülönített részek találhatók italtárolás céljából. A kiszolgáló rész, nagy felülettel, a megszokott helyen, a mozgópult felső részén helyezkedik el. A bárpult kialakítása során az éjszakai viszonyokra is gondolva, minden számottevő, lényeges ponton led világítás van felszerelve, ezzel maximálisan garantálva az esztétikus megjelenést. A mozgó pult mögötti részen további hűtő-fagyasztó gépek vannak elhelyezve, illetve egy nagyobb acél lemezből készült italszekrény található, ahol kényelmesen és láthatóan el tudjuk helyezni további ital raktárkészletünk egy részét.
A változó időjárási viszonyokra is gondolva, bárpultunk egy teljes, egész területén lefedett, igényes és masszív kialakítású rendezvénysátorral van biztosítva. Természetesen az éjszakai megvilágítást a sátornál sem hanyagoltuk el, így 3 db különböző fényeffektekkel rendelkező diszkó lámpával biztosítottuk.

Bármilyen kérdésed, észrevételed van, forduljon hozzánk bizalommal.

Ott, ahol ez a pult van, a buli és a minőségi szórakozás nem lehet kérdés!